SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstad Judoklubb
Judo
Välkommen till Karlstad judoklubb!
Judolekgruppen vid julavslutningen 2021

Karlstad judoklubb - en klubb för alla!

Nyfiken på judo?
2022-01-03 12:39

Är du nyfiken på att börja träna judo? I vår träningsgrupp Judolek tränar vi  styrka, kondition, balans och rörlighet i syfte att förbereda för fortsatt judoutveckling. Vi tränar grundläggande fallteknik och greppteknik och provar också på enklare fasthållnings- och kasttekniker. Mycket fokus läggs på judons värdegrund och judoetikett. Alla barn från 6 år är välkomna! Läs under fliken Våra grupper för mer information. Maila karlstadjudo@gmail.com för anmälan!

 

Om du som vuxen är nyfiken på judo, är du varmt välkommen till vår nybörjargrupp för vuxna. I samband med smittbegränsande åtgärder pga pandemin har all vuxenträning varit pausad det senaste året. Vi startar igång vuxenträning igen så snart de smittbegränsande åtgärderna tillåter! Mer info om träningsgruppen finns under fliken Våra grupper.

Välkomna!
2021-11-08 14:34

Välkomna till Karlstad Judoklubbs nya hemsida!

Här finns uppdaterad information om våra grupper och träningstider samt om aktuella tävlingar och andra evenemang. På hemsidan delar vi också sådant som är bra för dig som tränar judo att känna till. Hemsidan kommer att utvecklas efter behov och önskemål. 

//Anna Beata för Karlstad Judoklubb

 

Nyheter från våra grupper
Judolek, 07/01 15:42 
Judolek, 03/01 11:50